10 vuotta täyttävä Jurassic Rock raottaa artistikattaustaan – Stam1nalta erikoiskeikka

24.2.2016 14:50

Mikkelin Kenkäveronniemellä vietettävä Jurassic Rock juhlii 10-vuotista taivaltaan 5.–7.8. Tapahtuma tiedotti tänään ”ensimmäiseksi syntymäpäivävieraakseen” Stam1nan, joka onkin soittanut tähän mennessä jokaisessa Jurassic Rockissa.

Yhtyeen esiintyminen on useiden pyöreiden vuosilukemien koristama juhlakeikka. Sen myötä juhlitaan sekä festivaalin 10-vuotisjuhlaa, Stam1nan kymmenettä esiintymistä tapahtumassa että bändin tänä vuonna vietettävää 20-vuotisjuhlaa.

Festivaalin promoottori Jukka Holmstedt valottaa tiedotteessa Stam1nan ja Jurassic Rockin lämpimän suhteen taustoja:

– Muistan, kun ensimmäisessä Jurassicissa katselimme Stam1nan keikan jälkeen Antti Hyyrysen kanssa Raised Fistin esiintymistä. Kiittelin Anttia keikasta ja lupasin, että seuraavana vuonna katsomme heille päälavalta hyvän slotin, Holmstedt kertoo.

– Seuraavan vuoden koittaessa taidettiinkin keikan jälkeen paiskata kättä, että tästä tehdään perinne. Kolmantena vuonna sovimme, että kun Jurassic Rock täyttää 10 vuotta, niin Stam1na esiintyy myös Jurassicissa kymmenettä kertaa. Tästä on pidetty kiinni puolin ja toisin, eikä tätä ei ole tarvinnut katua.

Stam1na puolestaan kommentoi asiaa tiiviimmin: ”Jurassic Rock on kuin täydellinen orgasmi. Sen haluaa kokea aina uudestaan.”

Tapahtuman kahden ja kolmen päivän liput (75/85 €) tulevat myyntiin tänään Tikettiin ja Lippupisteeseen. Festivaalin muu ohjelmisto julkaistaan kevään mittaan.

Lisää luettavaa