Areenaluokan metallia – Stam1na, Mokoma ja Diablo jäähalleja täyttämään

Sakara-kolmikko kiertää jäähallikolmikon.

Nyt on hommat isollaan! Sakara-levy-yhtiön kova kolmikko Stam1na, Mokoma ja Diablo yhdistävät voimansa jäähallikiertueen merkeissä ensi keväänä. Huhtikuussa metalli soi Lappeenrannassa, Espoossa ja Oulussa.

– Ensimmäisestä Sakara Tourista tulee ensi vuonna kuluneeksi 10 vuotta. Olemme loputtoman onnekkaita ja kiitollisia siitä, että olemme saaneet taittaa vuosikymmenen näin hienojen yhtyeiden ja ennen kaikkea kuulijoiden kanssa. Sakara-bändien välillä on aina vallinnut veljellinen yhteys, minkä myös yleisö on aistinut. Parempia bileitä ei synny millään muulla porukalla, Mokoman kitaristi ja Sakara Recordsin toimitusjohtaja Tuomo Saikkonen kertoo.

Stam1na on juuri studiossa äänittämässä maaliskuussa ilmestyvää albumiaan, apunaan tuottajaksi pestattu Janne Joutsenniemi. Mokoma julkaisi alkuvuodesta kehutun ja menestyneen Elävien kirjoihin -albumin. Ensimmäiselle Sakara Tourilleen lähtevä Diablo julkaisi viime kuussa listaykköseksi yltäneen Silvër Horizon -pitkäsoiton.

Diablo on myös parhaillaan osittain jo ennakkoon loppuunmyydyllä Suomen-kiertueella ja Helsingin Tavastian perjantaina 16.10. täyttänyt yleisömassa olikin vähintään… hurmoksessa. Tuolta alta löytyy muutamia Timo Isoahon ottamia tapahtumakuvia.

Sakara Tourin varsinainen lipunmyynti alkaa Lippupalvelussa 23.10. klo 9, mutta ennakkolippujen myynti on alkanut juuri nyt osoitteessa www.radiorock.fi.

SAKARA TOUR 2016: Stam1na, Mokoma, Diablo
La 9.4. Lappeenranta, Holiday Club Saimaa Arena, liput alk. 41,50€
La 16.4. Espoo, Espoo Metro Areena, liput alk. 37,50€ / 48,50€
La 30.4. Oulu, Oulun Energia Areena, liput alk. 41,50€
Päällikköpaketti (sis. liput kaikille keikoille & kiertuepaidan) alk. 126€

Soundi on kiertueen yhteistyökumppani.

Tässä vielä aiheeseen liittyen kuvia Diablon lauantaiselta Tavastian-keikalta (kuvat: Timo Isoaho)