15000 kilometriä kahden keikan vuoksi – Ghost Brigaden vetovoima kohdallaan

23.5.2015 18:25

Suhteellisen säästeliäästi esiintyvä jyväskyläläiskopla Ghost Brigade jyräsi Tampereen Klubilla mukavan kokoisen yleisöjoukon iloksi perjantaina 22. toukokuuta. Keikka oli kaikin puolin loistava – niin soundit, biisit kuin muusikoiden toimintakin olivat parasta A-ryhmää.

Toivottavasti ihokarvat pystyyn nostanut show maistui myös Shade Maddenille, joka saapui paikalle Australiasta, eli noin viidentoista tuhannen kilometrin päästä. Mies kirjoittaa Ghost Brigaden Facebook-sivulla seuraavasti: ”Hey guys, I’m coming from Australia to see your gigs on the 22.05.15 in Tampere and 23.05.15 in Helsinki. Is there any chance you could play 22:22 Nihil or Soulcarvers? Or one either night? 😀 See you there!”

Jos joku tosiaan tulee maailman toiselta puolelta… Hei, helsinkiläiset, tai suomalaiset, käykääpähän tarkistamassa Ghost Brigade tänään Helsingissä. Tai sitten Tuska-festivaalilla reilun kuukauden päästä – kaupunkihan pysyy samana.

Jaa miksi? No, kuten sanottua, Ghost Brigade on huimassa iskussa. Sitä paitsi, kun PKN ei vedä tänään Euroviisuissa niin siinäkään hommassa ei ole mitään hauskaa.

Soundin Facebookista löytyy parit tuoreet livekuvat!

Lisää luettavaa