Artisti: Ghost Brigade

Raskasta äänimaisemaa tarjolla: kotimaisten tekijämiesten kasaama Endless Forms Most Gruesome julkaisi uuden biisin

Swallow the Sunin Juuso Raatikaisen ja Ghost Brigadesta tutun Manne Ikosen perustama Endless Forms Most Gruesome jatkaa esiinmarssiaan. Alkuvuodesta saatiin kuultavaksi yhtyeen ensimmäinen kappale The Watchers, ja nyt on vuorossa hilpeästi nimetty A Thousand Years in Hell. Kuuntele viimeksi mainittu yläpuolelta.

Metallimusiikin tekijämiehet perustivat bändin, jonka nimi kalskahtaa hirtehiseltä Nightwish-viittaukselta

Nightwishin edellinen studioalbumi oli nimeltään Endless Forms Most Beautiful. Nyt puolestaan esittäytyy Juuso Raatikaisen ja Manne Ikosen muodostama yhtye nimeltä Endless Forms Most Gruesome. Sattumaako? Tiedä häntä – kaksikko saa varmaan vastata haastatteluissa vielä parikin kertaa kysymykseen tästä asiasta.

Ghost Brigade palaa keikkalavoille – juhlistaa 30 vuotta täyttävää Lutakkoa

Onko ollut Ghost Brigadea ikävä? Tämä tunnelmallisen metallimusiikin tekijäryhmä vetäytyi määrittelemättömän pituiselle tauolle vuonna 2015, mutta nyt tuon tauon pituus on ilmeisesti määritelty. Orkesteri ilmoittaa esiintyvänsä 10. huhtikuuta Jyväskylässä. Hyvä!

Tuska kiinnitti legendaarisia nimiä

Helsingin Suvilahdessa 26.-28. kesäkuuta järjestettävä Tuska Open Air Metal Festival on vahvistanut esiintyjärivistöjään.Mukana peuhaavat amerikkalainen thrash-suuruus Exodus, jonka tuore Blood In, Blood Out -kiekko on niittänyt mainioita arvosteluja. Vähintäänkin legendaarinen on myös japanilaisyhtye Loudness, jonka Thunder In The East -albumi vakuutti jo 80-luvun puolella. Tsekatkaapa tuosta alta Crazy Nights, jonka riffiä esimerkiksi Bodom-kaksikko Laiho/Latvala on tavannut tapailla silloin tällöin jopa lavalla.Tuskan kattaukseen liittyvät myös Enforcer (SWE)…