30 vuotta Kelaa – Anssi Kela juhlistaa pitkää uraansa jäähallikonsertilla

Vuonna 1986 Anssi Kela kirjoitti ensimmäisen biisinsä ja heitti ensimmäisen keikkansa Yhdeksäs hetki -yhtyeen riveissä. 30-vuotista artistiuraa juhlistetaan nyt näyttävästi jäähallikonsertilla.

30 Vuotta Kelaa -konsertti pidetään Helsingin Jäähallissa 6. toukokuuta ja illan aikana kuullaan miehen tutut hitit vuosien varrelta. Liput tulevat Ticketmasterissa myyntiin perjantaina 10. helmikuuta kello 9.

– Muistan itse kristallinkirkkaasti ensimmäinen näkemäni jäähallikeikan, joka oli Deep Purple vuonna 1987 samassa hallissa. Kun nyt 30 vuotta myöhemmin nousen vihdoin samalle lavalle, niin jonkinlainen ympyrä sulkeutuu ja isoista unelmista tulee totta, Anssi Kela kertoo.

– Kun huomasin, että maata on tullut kierrettyä jo 30 vuoden ajan, niin päätin palkita itseni ja bändini tällaisella vähän herkullisemmalla keikalla. Tähän suuntaan on vääjäämättä menty, mutta silti haaste on yksi urani suurimmista — harva asia on koskaan hermostuttanut minua niin paljon kuin tämä keikka.

Konsertin lisäksi Kela on juhlavuoden kunniaksi esillä myös Soundin sivuilla uudessa juttusarjassa, jonka ensimmäinen osa julkaistaan lähiaikoina. Kannattaa siis seurata silmä kovana näitä sivuja!

Anssi Kela – 30 Vuotta Kelaa
La 6.5.2017 Helsingin Jäähalli

Ovet klo 18, showtime n. klo 20

Liput myyntiin pe 10.2.2017 klo 9
Palvelumaksuineen alkaen 37 / 42 / 47 euroa Ticketmasterista