37 vuoden raittiutta juhlistava Judas Priest -solisti tarjoaa rohkaisevia sanoja kaikille samaa polkua kulkeville – ”Yksi päivä kerrallaan”

7.1.2023 21:28

Judas Priest -keulakuva Rob Halford on ollut raitis jo 37 vuotta. Mies juhlisti merkkipaalua videotervehdyksellä, jonka puitteissa tarjoaa rohkaisua kaikille samoja polkuja tallaaville tai sille suuntaaville.

”Tänään tuli täyteen 37 vuotta raitista elämää, yksi päivä kerrallaan”, Halford sanoo. ”Tätä kolikkoa katsellessani tunnen rakkautta suurempaan voimaan sekä kiitollisuutta teille, sillä se, että te olette elämässäni auttaa minua keskittymään antamaan parhaan panokseni kaikilla metallin osa-alueilla sekä olemaan parempi ihminen päivittäisten inventaarioiden kautta.”

”Uskon, että emme lakkaa koskaan kasvamasta ja etsimästä keinoja tehdä kaikkea mahdollista parantaaksemme paitsi omaamme, myös meille rakkaiden ihmisten elämiä”, Halford jatkaa. ”Mikään tästä ei ole helppoa, eikä sen ole tarkoituskaan olla. Meidän täytyy työskennellä jatkuvasti kaivautuaksemme syvemmälle itseemme ja pysytelläksemme kuivilla.”

”Haluan lähettää varauksettoman rakkauteni niille, jotka ovat samalla polulla. Ja teille, jotka ovat juuri sille suuntaamassa, sanon, että ottakaa ensimmäinen askel kohti uutta elämäänne. Rakastan teitä.”

Voit katsoa videon alta.

Lisää luettavaa