AC/DC ei ole biisonien mieleen – Tämän ovat huomanneet myös Montanan poliisiviranomaiset

https://www.youtube.com/watch?v=etAIpkdhU9Q

Gallatin Countyn poliisit ajavat itsepäisimmät yksilöt tieltä Hells Bellsiä huudattamalla.

Montanassa sijaitsevan Gallatin Countyn poliisiviranomaisten Facebook-päivitys – josta kertoo muun muassa Classic Rock – on noussut pieneksi viraali-ilmiöksi. Tässä julkaisussa nimittäin paljastetaan, että viranomaiset käyttävät rockmusiikkia säikyttämään moottoritielle eksyneitä biisoneita ja varsinkin AC/DC:n klassikko vuodelta 1980 on todettu erittäin toimivaksi siihen toimeen.

”Läntisen Yellowstonen alueella partioidessa täytyy ajoittain hoitaa epätavallisia tehtävänantoja, kuten ohjata biisoneita pois moottoritieltä, jottei satu vahinkoja. Kun poliisi reagoi tiellä olevaan biisoniin, hän laittaa valot ja sireenin päälle ja yrittää saada eläintä pois tieltä äänitorvea soittamalla. Kaikkein vastahakoisimmille yksilöille soitetaan yleensä AC/DC:n Hells Bellsiä vahvistimen kautta – se yleensä tepsii”, some-päivityksessä todetaan.

Siinäpä siis oiva vinkki varsinkin kaikille poroalueilla ajeleville, kun seuraavan kerran tokka tukkii reitin. AC/DC:tä vaan ämyreihin, niin luulisi tien aukenevan. Vai lieköhän poroilla erilainen musiikkimaku kuin biisoneilla?

Being a deputy around West Yellowstone comes with unusual duties, including herding bison off the highway so no one gets…

Posted by Gallatin County Sheriff's Office on Tuesday, September 10, 2019