Nyt puhuu AC/DC:stä sivuun joutunut Brian Johnson: ”En ole luovuttaja”

Australialaisyhtyeen pitkäaikainen nokkamies kuvailee diagnoosinsaantipäiväänsä "ammattilaisuransa synkimmäksi".

Aiemmin tänään uutisoimme siitä, mitä mieltä rockveteraani Alice Cooper on AC/DC:n ja Guns N’ Roses -jehu Axl Rosen hiljattain julkistetusta yhteistyöstä.

Nyt ensimmäisen virallisen lausuntonsa on antanut aussibändin riveistä terveydellisistä syistä sivuun joutunut vokalisti Brian Johnson.

AC/DC:n tiedottajan kautta julki tuodussa lausunnossaan Johnson valottaa kuulo-ongelmiensa taustoja muun muassa näin:

– En ole luovuttaja, tykkään viedä loppuun asiat, jotka olen aloittanut. Kuitenkin lääkärit ovat nyt tehneet minulle ja bändikavereilleni selväksi sen, ettei minulla juuri nyt ole muuta vaihtoehtoa kuin lopettaa lavaesiintymiset sekä meneillään olleen kiertueemme jäljellä olevien että mahdollisesti myös tulevien konserttien osalta.

Päivää, jona sai kuuloaan koskevan diagnoosinsa Johnson kuvailee sanoilla “the darkest day of my professional life”. Johnson painottaa kuitenkin myös, ettei ole eläköitymässä musiikin saralla.

Lääkärini ovat sanoneet, että voin jatkaa äänittämistä studioissa ja niin aion myös tehdä. – – Juuri tällä hetkellä keskityn kuitenkin täysillä kuuloni kuntoon saattamiseen. Toivon, että se paranee ajan myötä ja sallii minun vielä tulevaisuudessa tehdä myös live-konsertteja. Olen optimistinen.

Johnsonin lausunnon pääset lukemaan kokonaisuudessaan täältä.