Adele-fanien pitkä odotus on viimein päättymässä – Laulaja julkaisi pätkän uudesta singlestä

Uusi levy on vihdoin ja viimein tulossa.
5.10.2021 18:07

Adelen fanit ovat joutuneet odottamaan laulajan uutta albumia jo kuusi pitkää vuotta. Fanien toiveet nousivat helmikuussa 2020, kun laulaja ilmoitti levyn ilmestyvän ”ensi syksynä”, mutta näin ei kuitenkaan tapahtunut ja odotus sai jatkua.

Viime viikolla muun muassa Lontoossa, New Yorkissa ja Pariisissa katukuvaan ilmestyi kuitenkin mystisiä mainoksia, joissa oli vain luku 30. Fanit spekuloivat tämän viittaavan Adelen levyyn, sillä laulaja on tähän asti nimennyt kaikki albuminsa sen mukaan, minkä ikäinen tämä on ollut niiden tekoaikaan. Lisäksi samanaikaisesti laulajan some-kanavien kansi- ja profiilikuvat vaihtuivat katumainoksia vastaaviin väreihin.

Nyt faneilla on oikeasti syytä riemuun, sillä Adele on paljastanut sosiaalisessa mediassa julkaisevansa ensi viikolla, perjantaina 15. lokakuuta uuden Easy On Me -singlen julkaisemalla lyhyen pätkän kappaleen musiikkivideosta. Tämän tiiseripätkän voit katsoa tuosta alempaa.

Single lienee ensimmäinen maistiainen Adelen uudesta albumista. Mitään tarkkaa julkaisuajankohtaa levylle ei ole tiedossa, mutta huhujen mukaan albumi ilmestyy 19. marraskuuta. Tämä perustuu siihen, että samanaikaisesti mystisten mainosten ilmestymisen ja Adelen some-profiilien muuttumisen kanssa Taylor Swift siirsi oman Red (Taylor’s Version) -albuminsa julkaisua viikolla ilman tarkempaa syytä. Fanit spekuloivat tämän johtuvan siitä, ettei Swiftin levy jää aiemmilla levyillään myyntiennätyksiä tehneen Adelen uuden pitkäsoiton varjoon.

No, ehkä asiaan tulee varmistus viimeistään 15.10. uuden singlen julkaisemisen myötä. Jäämme siis seuraamaan tilannetta!

Adelen edellinen pitkäsoitto 25 ilmestyi 20. marraskuuta 2015. Levy meni ilmestyessään listaykköseksi 32 maassa ja se oli ilmestymisvuonnaan maailman myydyin levy. Albumia on myyty tähän mennessä yli 22 miljoonaa kopiota.

Lisää luettavaa