Hyviä uutisia Adele-faneille: Jatkoa ennätyksiä rikkoneelle albumille tulossa

Laulaja kertoi ystävänsä häissä julkaisevansa uuden levyn syksyllä.
17.2.2020 13:13

Laulajasuuruus Adelen viimeisin pitkäsoitto 25 julkaistiin vuonna 2015. Fanit ovat siis joutuneet odottamaan jatkoa monenlaisia ennätyksiä rikkoneelle menestysalbumille jo hyvän tovin, mutta viimeisimpien maailmalta kantautuneiden tietojen mukaan odotus palkitaan vielä kuluvan vuoden aikana.

Laulajan managerina toimiva Lucy Dickins paljasti tammikuussa Music Weekin haastattelussa, että Adele julkaisee uuden levynsä tänä vuonna, mutta sen tarkempaa tietoa Dickinsillä ei asiasta ollut. Nyt NME-lehti kertoo Adelen itse sanoneen levyn ilmestyvän syyskuussa. Laulaja paljasti julkaisuajankohdan juhlaväelle esiintyessään hyvän ystävänsä kirjailija-runoilija Laura Drockillin häissä viime lauantaina 15. helmikuuta.

Mikäli Adelen tapa nimetä albuminsa tämän iän mukaan pitää, saa laulajan neljäs studioalbumi nimekseen 32 –  siis mikäli se todellakin syksyllä tai joskus loppuvuodesta julkaistaan. Nähtäväksi jää, yltääkö se vastaavaan menestykseen kuin Adelen aiemmat levyt – vuonna 2011 ilmestynyt 21 on kuluvan vuosisadan myydyin albumi (yli 32 miljoonaa myytyä kopiota) ja edellinen levy 25 on sekin vuosisadan myydyimpien listalla viiden parhaan joukossa.

https://twitter.com/PopCrave/status/1229104775888867329

Lisää luettavaa