Aerosmith kaivoi arkistostaan ennen julkaisemattoman livetaltioinnin vuodelta 1993 – katsottavissa vain rajoitetun ajan

Julkaisu on osa yhtyeen 50-vuotisjuhlintaa.
16.8.2022 20:33

Aerosmith aloitti muutama viikko takaperin Youtubessa 50 Years Live!: From The Aerosmith Vaults -videosarjan, jonka merkeissä yhtye on laittanut kanavalleen katseltavaksi arkistojen kätköistä kaivettuja ja digitaalisesti siistittyjä keikkataltiointeja kaikilta vuosikymmeniltä, jotka bändi on ollut toiminnassa. Jokainen livetaltiointi on enemmän tai vähemmän kokonaisuudessaan katseltavissa bändin kanavalla viikon ajan, jonka jälkeen se vaihtuu seuraavaan.

Tällä hetkellä kanavalla on katseltavissa Pittsburghin Coca-Cola Star Lake Amphitheaterissa kuvattu konsertti vuodelta 1993. Yhtye oli tuolloin kiertueella Get A Grip -albumin tiimoilta ja settilistalle olikin nostettu useita biisejä kyseiseltä levyltä, kuten muun muassa hitit Cryin’, Eat The Rich ja Livin’ On The Edge. Lisäksi setissä oli mukana sellaisia klassikoita kuin Janie’s Got a Gun, Sweet Emotion, Back in the Saddle, Walk This Way ja Dude (Looks Like a Lady).

Taltiointi on katsottavissa tuossa alla (tai täällä) siis perjantaihin 19.8. asti, jonka jälkeen se katoaa muutamaa valittua palaa lukuun ottamatta kanavalta tehden tilaa seuraavalle konserttitaltioinnille, joka onkin sitten vuorostaan vuodelta 2003 Detroitin Comerica Parkista Rocksimus Maximus -kiertueelta. Sarja päättyy 26. elokuuta, jolloin katseltavaksi tulee puolestaan taltiointi Mexico Cityn Arena Ciudad de Mexicosta vuodelta 2016.

Lisää luettavaa