Ainakin sinnikkyyttä Phil Ruddilla riittää – AC/DC:stä erotettu rumpali haaveilee yhä paluusta bändiin

AC/DC häilyy jo olemassaolon rajamailla, mutta yhtyeestä viime vuonna erotettu rumpali Phil Rudd julistaa orkesterin olevan edelleen voimissaan. Tai jos ei aivan voimiensa tunnossa, niin ainakin huhut heavysuuruuden haipumisesta ovat hänestä liioiteltuja.

”Vaikka jotkut meistä eivät olekaan enää aivan kunnossa, emme ole vielä kuolleita”, Belfast Telegraph raportoi Ruddin sanoneen.

”Minusta olisi upeaa olla mukana aivan missä tahansa, mitä Angus Young keksii. Missä tahansa. Se ei ole koskaan todella ohi.”

Rudd puuhaa tällä hetkellä soolouransa parissa, mutta lienee epärealistista odottaa, että tuosta projektista voisi kasvaa mitään sen kummempaa kuin isoista bändeistä lähteneillä rivimuusikoilla tavallisestikaan.

Rumpali itse on omasta tuotannostaan innoissaan. Ruddin laajalti uutisoidut lakiongelmat saivat itse asiassa alkunsa osaksi siitä, kun mies suivaantui levynsä julkaisun epäonnistumisesta.

Osa albumin kappaleista sai alkunsa jo vuonna 1985, ja Rudd kuvailee tuotosta ”elämäntyökseen”.

”Toivottavasti levyä ladataan pari kertaa, tai miten se musiikin hankkiminen nykyään meneekään. Mutta muistakaa hankkia korvatulpat, sillä se on lujaa kamaa”, Rudd sanoo.