Air ranskalaisissa scifi-tunnelmissa

4.1.2012 09:49

Air julkaisee uuden albumin helmikuun 8. päivä. Ranskalaisduon seitsemäs albumi on soundtrack Georges Méliès'n varhaiseen scifi-klassikkoon Matka kuuhun (1902), josta levy on myös saanut nimensä Le Voyage Dans La Lune.

Air julkaisee uuden albumin helmikuun 8. päivä. Ranskalaisduon seitsemäs albumi on soundtrack Georges Méliès’n varhaiseen scifi-klassikkoon Matka kuuhun (1902), josta levy on myös saanut nimensä Le Voyage Dans La Lune.

Mykkäelokuvan restauroinnin yhteydessä Airia pyydettiin tekemään filmille soundtrack. Duon osapuolet Nicolas Godin ja Jean-Benoit Dunckel päättivät laajentaa projektin täysimittaiseksi albumiksi. Levyllä kuullaan vierailijoina newyorkilaista Au Revoir Simone -yhtyettä sekä Beach Housen Victoria Legrandia.

"Le voyage dans la lune on epäilemättä orgaanisempi kuin edelliset projektimme. Halusimme että levy kuulostaa käsintehdyltä ja yhteenkasatulta kuten Méliès’n erikoistehosteet. Kaikki on soitettu livenä", kertoo Nicolas Godin tiedotteessa.

Albumista tulee normaaliversion lisäksi kauppoihin 70 000 kappaleen rajoitettu painos, joka sisältää albumin sekä entisöidyn elokuvan.

Biisilista:
1 Astronomic Club
2 Seven Stars (feat Victoria Legrand)
3 Retour sur terre
4 Parade
5 Moon Fever
6 Sonic Armada
7 Who Am I Now? (feat Au Revoir Simone)
8 Décollage
9 Cosmic Trip
10 Homme lune
11 Lava

 

 

Lisää luettavaa