Akrobaatti syöksyi kuolemaansa juuri ennen Green Dayn festivaalikeikkaa – järjestäjä jatkoi show’ta informoimatta bändiä tapahtuneesta

Järjestäjä ja bändi saivat kritiikkiä keikan soittamisesta tapaturman jäljiltä.

Consequence of Sound uutisoi akrobaatin syöksyneen kuolemaansa espanjalaisella Mad Cool Festivalilla perjantai-iltana. Pedro-nimeä käyttänyt taiteilja oli esiintymässä juuri ennen Green Dayn setin alkamista onnettomuuden sattuessa. Vaikka ensiapu ja elytystoimet saatiin aloitettua nopeasti, miehen pelastamiseksi ei ollut enää mitään tehtävissä.

Green Dayn esiintymisvuoro siirtyi puolisen tuntia eteenpäin, mutta yhtye esiintyi tapahtumista huolimatta normaalisti. Keikan jälkeen julkaistujen twiittien perusteella bändi ei itse tiennyt traagisesta tapaturmasta ennen kuin poistuttuaan lavalta. ”Tulimme juuri lavalta Mad Cool Festivalilla, kun kuulimme järkyttävän uutisen. Rohkea taiteilija nimeltään Pedro menehtyi tänä iltana traagisessa onnettomuudessa”, yhtye kirjoittaa. ”Ajatuksemme ja rukouksemme ovat hänen perheensä ja ystäviensä luona.”

Monet faneista olivat pettyneitä päätökseen jatkaa soittamista tapahtuneen jälkeen ja ilmaisivat närkästyksensä somessa: