Alice Cooper kertoo jättäneensä rahaa sivuun henkilökuntaansa varten pandemian alussa – ”Teemme heidän kanssaan töitä joka päivä”

31.12.2021 17:48

Tuskin kenellekään on jäänyt viimeisen parin vuoden aikana epäselväksi, kuinka paljon koronapandemia on ravistellut tapahtuma-alaa ja vienyt työt monilta viihteen ja kulttuurin parissa leipänsä ansaitsevalta. Legendaarinen shokkirokkari Alice Cooper kertookin, että halusi suojata työntekijöidensä selustan laittamalla rahaa sivuun näitä varten heti pandemian alussa.

”Näimme, että se oli… jotain”, Cooper kommentoi Forbesille. ”Niinpä laitoimme rahaa sivuun kaiken varalta. Tiesimme, että heidän työttömyysturvansa menisi umpeen. Sitten heillä olisi jotain, jonka puoleen kääntyä. Luulen että kaikki vastuunsa tuntevat bändit tekivät saman. Ainakin toivottavasti.”

”Nämä ovat ihmisiä, joiden kanssa elämme”, Cooper jatkaa. ”Teemme heidän kanssaan töitä joka päivä. Ihmiset jotka hoitavat lavaa ovat yhtä tärkeitä kuin kaverit, jotka soittavat kitaraa. Niinpä varmistimme, että kaikista on huolehdittu. Se oli todella tärkeää. Hei, me ajattelimme tämän jutun kestävän kuukauden. 18 kuukautta? Epätodellista.”

Cooper sairasti kokonan viime vuonna. Miehen uusin albumi Detroit Stories ilmestyi helmikuussa.

Lisää luettavaa