Alkuperäinen AC/DC-laulaja ei kadu eroaan yhtyeestä – ”Minulla on ollut fantastinen ura”

6.11.2022 16:16

Alkuperäinen AC/DC-solisti Dave Evans ei harmittele menneitä.

Evans äänitti aussiyhtyeen riveissä sen ensimmäisen singlen Can I Sit Next To You Girlin sekä Baby, Please Don’t Go -kappaleen, mutta oli ulkona kokoonpanosta alle vuosi AC/DC:n debyyttikeikasta. Tilalle astui Bon Scott, ja loppu oli historiaa.

Evansilta kysyttiin argentiinalaisen Urbana Play 104.3 FM:n hiljattaisessa haastattelussa, kaduttaako häntä eikkadeikan matkasta jääminen.

”Minulla on ollut fantastinen ura. Jatkoin rokkaamista Rabbitin ja David Evans and Thunder Down Underin kanssa, kierrän parhaillaan maailmaa ja äänitän edelleen”, Evans sanoo. ”Mitä tulee siis uraani, se on ollut fantastinen. Minulla on edelleen todella hauskaa. Bon Scott liittyi bändiin, mutta hän oli siinä noin viisi tai kuusi vuotta, ja nyt hän on kuollut. Se toi hänelle huonoa onnea.”

”Ei menneitä kannata katua. Minulla on uskomaton elämä”, Evans jatkaa. ”Matkustelen ympäri maailmaa. Ja koska olen sooloartisti, minun ei tarvitse pitää yhtyettä mukanani. Minulla on muusikoita kaikissa eri maissa. Menen minne haluan. Näen kaikki maat ja teen mitä haluan, en sitä mitä bändi haluaa minun tekevän tai muuta sellaista. Minulla on siis vapaus olla siellä missä haluan ja kenen kanssa haluan. Loppuviimeksi kyse on vapaudesta — elämässä on kyse vapaudesta: vapaudesta valita ja olla rakastamiesi ihmisten kanssa. Olen onnekas voidessani tehdä niin.

Lisää luettavaa