Alkuperäinen Black Sabbath -rumpali Bill Ward sairaalaan pahojen sydänoireiden vuoksi, suunniteltu kiertue peruttu

Day of Errors.

Tässä lienee syy sille, miksi Black Sabbath ei ottanut taannoin Bill Wardia mukaan jäähyväiskiertueelleen. Blabbermouth uutisoi, että Ward on joutunut sairaalahoitoon sydänoireiden vuoksi. Tämän vuoksi koko suunniteltu Day of Errors -yhtyeen kiertue on peruttu.

Blabbermouthin mukaan Ward kirjoittaa tiedotteessa alkaneensa oireilla viime viikonloppuna.

”Olen nyt kunnossa ja paranen hyvää vauhtia. En ole kuitenkaan koskaan kokenut tämäntyyppisiä sydänongelmia, ja niiden luonteen vuoksi olen päättänyt perua suunnitellun rundin”, Ward kirjoittaa.

”Pahoitteluni kaikille, jotka aikoivat tulla katsomaan keikkoja. Harmittaa, etten kykene hoitamaan niitä, olin odottanut teidän kaikkien näkemistä.”

Wardin tilalla Black Sabbathin peräsimessä nähtiin heavyjätin viimeisellä maailmankiertueella rumpali Tommy Clufetos. Yhtye olisi ilmeisesti halunnut alun perin Wardin mutta niin, että mukana olisi ollut toinenkin rumpali varalla, mikäli Wardin terveys olisi pettänyt. Osapuolet riitaantuivat, ja aiheen tiimoilta on väännetty peistä tähän saakka.

Day of Errors on Wardin uusi kokoonpano, jossa soittavat myös kitaristi-laulaja Joe Amodea sekä Kill Devil Hill -laulaja Jason Bragg.