Amaranthe coveroi Sabatonia yhteiskiertueen kunniaksi – Näin sotahevi taipuu popmetallisteilta

https://youtu.be/XhepwtKR5lg

Ruotsalaisyhtyeiden kiertueelle lähtee myös Apocalyptica.

Ruotsalaiset metalliyhtyeet Sabaton ja Amaranthe yhdistävät voimansa 17. tammikuuta alkavalle kiertueelle, jolle lähtee mukaan myös Apocalyptica. Alkavan kiertueen kunniaksi Amaranthe on julkaissut coverversion Sabatonin kappaleesta 82nd All The Way. Digisinglenä julkaistuun lainabiisiin on tehty myös video, jonka voit katsoa yläpuolelta.

”Ne, jotka tuntevat meidät paremmin, tietävät, ettemme yleensä harrasta covereita, mutta tämän kappaleen tulkitsemisessa oli jotain hyvin vastustamatonta. Se on teemaltaan hyvin erilainen omiin kappaleisiimme verrattuna, mutta musiikillisesti siinä oli paljon järkeä ja oli todella ilo purkaa biisi osiin ja kasata taas uudelleen Amaranthen soundin mukaisesti. Tämä on siis meidän pieni tribuuttimme suurelle ruotsalaiselle sotakoneelle nimeltään Sabaton”, kommentoi Amaranthe-kitaristi Olof Mörck.

Suomessa Sabaton-Amaranthe-Apocalyptica -kolmikkohan nähtiinkin jo marraskuussa, kun yhtyeet konsertoivat Helsingissä. Suomeen Amaranthe saapuu seuraavan kerran kesäkuun alussa Tampereen Rockfesteille (jossa myös Sabatonkin esiintyy) ja myöhemmin kesällä yhtyeen voi nähdä myös näillä näkymin ainakin Oulun Qstockissa, Kuopiorockissa sekä Lappeenrannan Rock In The Cityssä.