Amerikkalainen sotilasorkesteri tekee kunniaa Neil Peartille – Julkaisi kauniin ja koskettavan tulkinnan Rushin 80-luvun hitistä

Upea versio, ei voi muuta sanoa.

Yhdysvaltalainen armeijan sotilasorkesteri Pershing’s Own on julkaissut videon, jolla se tulkitsee Rush-yhtyeen Time Stand Still -hittikappaletta vuoden 1987 Hold Your Fire -albumilta. Hienosta sovituksesta vastaa toinen orkesterin laulajista kersantti Tim Whalen, joka tunnustautuu Rushin suureksi faniksi ja halusi tällä tavoin kunnioittaa tammikuussa menehtyneen Rushin rumpali-sanoittaja Neil Peartin muistoa.

”Kappaleen sanat ovat aina resonoineet minussa hyvin vahvasti ja ne osoittavat, miten sydämellinen Neil oli. Halusin näyttää sitä syvää inhimillisyyttä, jota hänen teksteissään oli”, Whalen avaa.

”Kappale kertoo siitä, miten elämä kulkee liian nopeasti meistä riippuvista sekä riippumattomista asioista johtuen ja siitä, miten haluamme pitää asioista kiinni vielä hetken kauemmin. Viesti on hyvin universaali, oli kyse sitten lapsen kasvamisesta aikuiseksi, rakkaan kuolemasta tai siitä, kun sotilas lähtee kotoaan ja miettii, tuleeko hän enää koskaan näkemään perhettään.”