Annihilator-pomo hehkuttaa Bruce Dickinsonia: ”Hän laulaa livenä paremmin kuin lähes kukaan metallilaulaja tänä päivänä”

Jeff Waters kävi Iron Maidenin keikalla.
11.7.2023 20:22

Thrash metal -yhtye Annihilatorin kippari Jeff Waters kävi katsastamassa parhaillaan The Future Past -kiertueella keikkailevaa Iron Maidenia Lontoon O2 Arenalla. Kanadalainen, nykyisin Iso-Britanniassa asustava kitaristi kirjoitti viime viikonloppuna näkemästään keikasta ja etenkin solisti Bruce Dickinsonin suorituksesta varsin suopeasti.

”Se oli aikamoista juhlaa ja kaikilla oli järjettömän hauskaa! Kenelläpä ei olisi ollut? Loppuunmyyty keikka täynnä omistautuneita faneja kuuntelemassa joitakin parhaista biiseistä, jotka esitti kaveri joka ei ole ihminen”, Waters kirjoittaa Facebook-sivullaan.

”Bruce määrää lavalla kuin olisi kolmekymppinen. Hän laulaa livenä paremmin kuin lähes kukaan metallilaulaja tänä päivänä, iästä puhumatta. Mieletön show, ja mikä crew! Minun ei tarvitse sanoa mitään muuta, paitsi kiitos heille, ja nähdään taas Kanadassa syksyllä!”

Alta voit katsoa fanien kuvaamia videoita perjantai-illan Lontoon-keikalta. Soundin arvion Maidenin Suomen-visiitistä löydät tästä ja kuvagallerian puolestaan täältä.

Lisää luettavaa