Anssi Kelan Martin-haaste finaalivaiheessa – sinulla on alle kaksi päivää aikaa vaikuttaa

Uutta singleäkin pukkaa.
11.11.2015 16:59

Anssi Kelan syyskuun puolessa välissä lanseeraama, meillä Soundissakin esillä ollut Martin-haaste on osoittautunut varsin suosituksi. Kilpailuun ilmoitettiin määräaikaan mennessä 256 videota, joissa kaikissa on (kilpailuohjeistuksen mukaisesti) versioitu Kelan tuoreimman Nostalgiaa-albumin kappaleita. Nyt mittelössä ollaan edetty finaaliin, jossa viisi eniten YouTube-katseluita kerännyttä videota sekä viisi Anssi Kelan itsensä parhaimpina pitämää pätkää kisaavat pääpalkinnosta, jokahan on – ei enempää eikä vähempää – kuin mittatilaustyönä tehty Martin-kitara. Kyseistä mallia on valmistettu maailmassa tasan kaksi kappaletta, toisen omistaa Anssi Kela ja toisen cover-kisan pian valittava voittaja. Skaban kuninkaan ratkaisee yleisö: finalistivideoiden katselun ja äänestämisen voi suorittaa perjantaihin 13.11.2015 klo 13:00 mennessä osoitteessa www.anssikela.com.

Kelan tuoreimmalta pitkäsoitolta on myös juuri lohkaistu uusi single Piirrä minuun tie, jota artisti itse kuvailee näin:

 – Tein Nostalgiaa-albumista röyhkeän 80-lukuhenkisen. Aikakauteen kuuluu tietysti asianmukainen mahtiballadi, joten sellainenkin oli levylle saatava. Tuotannossani isot balladit ovat olleet vähemmistössä, joten tämän kappaleen tekeminen oli mielekäs haaste. Lopputulokseen olen erittäin tyytyväinen, Piirrä minuun tie on yksi uusimman albumini vahvimmista raidoista. Vain elämää -duettopäivän esitys Sannin kanssa on nyt nostanut laulun myös suuren yleisön tietoisuuteen ja olen ollut yllättynyt siitä saamastani palautteen määrästä. Ihmiset tuntuvat tarvitsevan tällaista lääkettä alkaneeseen pimeään vuodenaikaan.

Loppuvuoden Anssi Kela -keikat näet täältä.

Lisää luettavaa