Anthraxin Charlie Benante on kyllästynyt siihen, ettei häntä lueta äkäisen rumpukompin pioneereihin

21.6.2020 19:56

Anthraxin rumpujakkaralta tunnettu Charlie Benante sanoo olevansa kyllästynyt siihen, ettei häntä lueta niin sanotun blast beatin pioneereihin.

Kyseessä on hardcore punkista, black metalista ja grindcoresta tuttu nopeatempoinen komppi, joka debytoitiin Benanten mielestä hänen vanhan bändinsä varhaisella levyllä. Benante keskusteli aiheesta viimevuotisessa Drumtalkin haastattelussa, joka on nyt ladattu Youtubeen.

”On tämmöinen komppi kuin blast beat, ja sitä on nauhoitettu ensimmäistä kertaa S.O.D.:n [Stormtroopers of Death] levylle, jonka teimme vuonna 1985. Olen väsynyt siihen, etteivät ihmiset tunnusta sen olleen ensimmäinen kerta. Ihmiset ovat tietenkin hioneet tekniikkaa ja soittavat sitä paljon paremmin, mutta se oli ensimmäinen kerta kun blast beatia oli levyllä. Jos voitte todistaa väitteeni vääräksi, tehkää niin, mutta uskon sen olleen ensimmäinen kerta. Ja kuten sanoin, muut ovat ovat viritelleet kompin huippuunsa ja veivaavat sitä paljon minua paremmin. En koskaan vienyt sitä sen pidemmälle — se oli siinä. Se sopi Milk-kappaleeseen.”

”Muistan kun Milk julkaistiin, monet kyselivät, että ’Mitä oikein teet tuossa?’ ja osa minusta ajatteli, että ’En voi oikein kertoa.'”, mies toteaa naureskellen. ”Kun soitimme kappaletta livenä, näin ihmisten tarkkailevan minua. S.O.D. ei soittanut kovin montaa keikkaa, mutta soitimme sentään joitakin. Sitä ei koskaan soitettu samalla nopeudella kuin levyllä.”

Voit katsoa Benanten haastattelun alta.

Stormtroopers of Death oli satiirisella otteella metalia 1980-luvulla veivannut yhtye, johon Benanten lisäksi kuului Anthrax-kitaristi Scott Ian, Nuclear Assault -basisti Dan Lilker ja Method of Destruction -solisti Billy Milano.

Tässä vielä Benanten blast beatia sisältävä Milk-kappale:

Lisää luettavaa