Antti Hyyrynen toteuttaa pitkäaikaisen haaveensa – Stam1na-laulaja julkaisee esikoiskirjansa

15.10.2019 11:55

Teksti: Timo Isoaho

Stam1nan loppuvuosi näyttää kiitettävän kiireiseltä. Lemiläiskopla aloittaa pian jouluun asti ulottuvan Octopussy-kiertueen, joka koostuu kymmenistä esiintymisistä niin Suomessa kuin Manner-Euroopassakin.

Yhtye on tehnyt runsaasti suunnitemia myös ensi vuoden varalle.

– Voisin vihjaista jo nyt, että Stam1na toteuttaa ensi vuonna muutaman suuren luokan jutun, mutta näistä kuvioista tiedotetaan enemmän marraskuussa, sanoo kitaristi-laulaja Antti Hyyrynen.

Yksi huomionarvoinen tapaus on jo nyt tiedossa: Hyyrynen julkaisee ensi vuonna esikoisromaaninsa. Kirjan nimi on Stam1nan vuonna 2010 julkaiseman albumin mukaisesti Viimeinen Atlantis, ja mainittu levykin saa kirjan myötä oman erikoisjulkaisunsa.

– Tosiaan, julkaisemme Viimeinen Atlantis -albumin uuden laitoksen 10. helmikuuta – päivälleen kymmenen vuotta alkuperäisen julkaisun jälkeen. Samana päivänä ilmestyy myös samanniminen esikoiskirjani, Hyyrynen kertoo.

Like-kustantamon mukaan ”Viimeinen Atlantis on kuvaus lähitulevaisuuden luhistuvasta maailmasta ja kahdesta kotiaan etsivästä pakolaisesta”.

– Olen lapsuudesta asti haaveillut oman romaanin julkaisemisesta, ja pian tästä unelmasta tulee totta. Uusi aikakausi on siis kulman takana ja fiilikset ovat luonnollisesti korkealla!

Lisää luettavaa