Arch Enemy palaa julkaisukantaan uudella Deceiver, Deceiver -singlellä – katso video

Patric Ullaeus

"Deceiver, Deceiver ei ole ehkä se iloisin kappale, mutta voitte uskoa, että olemme hyvin innoissamme paluusta!" toteaa Michael Amott.

Ruotsalainen melodeath-yhtye Arch Enemy on tänään julkaissut uuden singlen Deceiver, Deceiver sekä kappaleen kylkeen tehdyn videon. Kyseessä on yhtyeen ensimmäinen uusi julkaisu sitten vuoden 2017 Will to Power -pitkäsoiton.

”Hetkonen… Onko edellisestä julkaisusta kulunut jo neljä vuotta? Aikaa lentää… Varsinkin, kun on kiertueella ensin pari vuotta, sitten pitää hieman lomaa ja sitten saamme niskaamme vittu globaalin pandemian! Kaikilla on ollut hyvin raskasta nämä viimeiset pari vuotta, ja on todella hienoa nähdä, kuinka kaikki on nyt palaamassa normaaliin. Tämä tuntuu juuri oikealta hetkeltä palata musiikin julkaisun pariin. Deceiver, Deceiver ei ole ehkä se iloisin kappale, mutta voitte uskoa, että olemme hyvin innoissamme paluusta!” perustajajäsen ja pääasiallinen biisien kirjoittaja Michael Amott iloitsee.

Suomessa Arch Enemy nähdään seuraavan kerran elokuussa 2022 osana Turussa järjestettävän Knotfest-tapahtuman kattausta. Lisäksi yhtye saapuu Suomeen 2.11.2022 osana The European Siege -kiertuetta, jolla ovat mukana lisäksi Behemoth, Carcass sekä Unto Others.