Kovan luokan festariuutisia: Slipknot tuo Knotfest-festivaalinsa Suomeen, isoja bändejä mukana

SPP-JP / Shutterstock / AOP

Jos elokuulle suunniteltu ja koronan takia peruttu Slipknot-keikka harmittaa, nyt olisi tarjolla aika tuhti annos balsamia haavoihin. Tiedote nimittäin kertoo, ettei Slipknot pelkästään yritä Suomen-vierailua uudelleen ensi vuonna – yhtye tuo koko Knotfest-nimikkotapahtumansa ensi kertaa Suomen kamaralle. Hyvä!

Käytännössä tämä tarkoittaa, että Slipknotin Turun-keikka kasvaa kaksipäiväiseksi festivaaliksi, jonka muita esiintyjiä ovat Nightwish, Stam1na, Arch Enemy, Bring Me the Horizon ja Blind Channel. Enemmänkin bändejä on luvassa, joten tästähän voi kehkeytyä Turkuun vielä aika muikea bakkanaali.

Knotfest järjestetään 12.–13.8.2022. Slipknotin tälle vuodelle buukattu keikka oli tarkoitus järjestää Turun satamassa, ja konsertin oli määrä toimia myös uuden tapahtuma-alueen avausjuhlana. Tämän suunnitelman yllä on nyt kysymysmerkkejä, sillä festivaalin sijainnista kerrotaan tiedotteessa vain, että ”Knotfestin Turussa sijaitsevasta tapahtuma-alueesta sekä aikatauluista kerrotaan lisää festivaalin lähestyessä”.

Missä siis raikuvat raskaat sävelet? Kaipa tuo talven mittaan selviää. Liput keikalle ovat joka tapauksessa nyt myynnissä Lippupisteessä hintaan 99–149 euroa.

Tämän vuoden peruuntuneeseen tapahtumaan ostetut liput ovat sellaisinaan voimassa voimassa Slipnotin esiintymispäivänä lauantaina 13.8. Jo ostetut liput on mahdollista päivittää 21.11. asti kahden päivän lipuiksi maksamalla lipputyyppien välinen hintaero. Tämän jälkeen lipputyyppien päivitys on mahdollista maksamalla lipputyyppien välinen hintaero sekä palvelumaksu. Mikäli uusi konserttipäivä ei sovi, voi ostetut liput palauttaa ostopaikkaan 21.11. asti.