Artisti tatuoi ihoonsa ohjeen, ettei hänen arkistoistaan saa kuoleman jälkeen julkaista yhtään pöytälaatikkobiisejä

18.8.2021 09:24

No tämä asia tuli ainakin harvinaisen selväksi! Musiikkialalla on ollut tunnetusti pitkään käytäntönä, että kuuluisien muusikoiden arkistoja kaivellaan vielä kauan artistin kuoleman jälkeenkin. Joka joulu markkinoille tulee erinäisiä vanhojen levyjen deluxe-painoksia aiemmin julkaisemattomilla demoäänityksillä ja biisihahmotelmilla höystettynä. Yhdysvaltalainen räppäri-tuottaja-lauluntekijä Anderson .Paak ilmoittaa nyt kuitenkin selkeimmällä mahdollisimmalla tavalla, ettei hänen tapauksessaan tällainen ole toivottavaa.

Mies jakoi Instagramissa kuvan, jossa näkyy varsin yksiselitteinen tatuointi: ”Kun olen poissa, älkää julkaisko mitään nimelläni varustettuja uusia levyjä tai kappaleita. Ne ovat pelkkiä demoja, eikä niitä ole tarkoitettu yleisön kuultavaksi”, tatuoinnissa lukee.

Anderson on vasta 35-vuotias, joten tatuointi voi olla hieman ennenaikainen varotoimenpide, mutta onpahan asia nyt tehty selväksi! Räppäri on tosin jo tässä vaiheessa elämäänsä kaksinkertainen Grammy-voittaja, ja tänä vuonna hänen sekä Bruno Marsin esittämä Leave the Door Open -single nousi Billboardin Hot 100 -listan ykköseksi, eli tatskan viestille voi hyvinkin tulla joskus vielä käyttöä.

Lisää luettavaa