Arvostamme: kanadalaismieheltä varastettiin auto ja cd-kokoelma, Ozzy Osbourne järjesti kaverille iloisen yllätyksen

2.3.2018 08:34

Nyt onkin tarjolla alkavan viikonlopun kunniaksi todellinen hyvän mielen uutinen. Kanadan julkisen palvelun mediatalo CBC uutisoi epäonnisesta pizzalähetistä, jota kohtalo potki päähän oikein urakalla, mutta jonka tueksi riensi kaksi yllättävää auttajaa.

Josh Cook joutui vaikean paikan eteen, kun hän toimitti pizzaa levottomalle asuinseudulle kotikaupungissaan St. Johnsissa. Cook käytti työssään omaa autoaan, ja kun hän oli viemässä lähetystä ovelle, kuului pihalta tutun moottorin ulvontaa. Cook riensi takaisin ja ehti juuri nähdä autonsa takavalot, kun rosvo kaasutti tiehensä pizzalähetin autolla. Eikä siinä kaikki, sillä autossa oli myös Cookin kattava cd-kokoelma.

Myöhemmin Cook löysi autonsa saman talon pihalta – pilalle rikottuna ja ilman levyjä. Ainoastaan yksi Zakk Wylden albumi oli jäljellä. Kaiken kukkuraksi Cook sai vakuutusyhtiöltä vain vähäisen korvaussumman, ja hänen vakuutuksensa irtisanottiin.

Jokaisella pilvellä on kuitenkin hopeareunus. Zakk Wylden poika kuuli jotain kautta tapahtuneesta, ja pian tämän jälkeen Cook sai ilahduttavaa postia.

Cookin kotiovelta löytyi pahvilaatikko täynnä Black Label Society -kamaa, ja muutamaa päivää myöhemmin hän sai samanlaisen lähetyksen itseltään Ozzy Osbournelta. Mukana oli paitsi levyjä myös paitoja ja nimikirjoituksella varustettuja kuvia.

”Nämä tyypit eivät edes tiedä, kuka olen, mutta he silti järjestivät minulle kaiken tämän. Se on ihmeellistä”, Cook sanoo CBC:lle.

Todella hyvä! Osbournea ja Wyldeä voi arvostaa henkilökohtaisesti Suomessa 6. kesäkuuta, kun kaksikko konsertoi Hyvinkään Rockfestissä.

Lisää luettavaa