Australialainen punk-laulaja väittää tehneensä bändinsä videokuvauksissa uuden maailmanennätyksen – voi yhtyetoveriparkoja

23.6.2023 15:56

Australialaisen punkbändi Fangzin laulaja Josh Cottreau väittää tehneensä keitettyjen kananmunien syönnin maailmanennätyksen. Ennätys syntyi yhtyeen uuden Let’s Talk -videon kuvauksissa.

”Yritettyämme monta kertaa julkaista musiikkia jättääksemme jälkemme maailmaan, kunnes saimme ajatuksen yrittää sementoida perintömme Guinnessin ennätystenkirjaan”, Cottreau kommentoi ponnistusta. ”Meidän täytyi vain valita ennätys, ja kesti kuukausia löytää sopiva sellainen.”

”Myöhään eräänä iltana vuoden 1967 vankiladraama Lannistumaton Luke tuli tv:stä. Paul Newman yritti syödä siinä 50 kananmunaa yhdeltä istumalta, ja tuumin: ’Pystyn syömään enemmän’. Kelataan sitten tähän päivään ja minulla on uusi maailmanennätys. Kuvausten jälkeen lensimme Brissyyn [Brisbane] ja tuoksu luksusluokan lentokoneessa oli hirvittävä.”

Voimme vain kuvitella millaisella koetuksella solistin yhtyetovereiden ja työryhmän hajuaistit olivat tuoreeltaan tempauksen jäljiltä.

Cottreaun väitetään syöneen 143 kananmunaa alle neljässä minuutissa. Entinen ennätys on vuodelta 2013 ja kilpasyöjä Joey Chestnutin nimissä. Mies kiskaisi huiviinsa World Hard Boiled Egg-Eating Championship -tapahtumassa 141 kananmunaa.

Lisää luettavaa