Bad Brains -laulaja ahdingossa – varainkeruukampanja muusikon vuokrien maksamiseksi käynnissä

Volttia heittävä H.R. Bad Brainsin keikalla

Hardcore punk -pioneeri Bad Brainsin solisti H.R. on ajautunut taloudelliseen ahdinkoon. Miehen puolesta on polkaistu pystyyn GoFundMe-kampanja, joka kerää varoja muusikon vuokrien maksuun. Kampanjan kuvauksen mukaan miehen vuokrat on rästissä kahdeksan kuukauden ajalta.

Keräyksen alkuperäinen tavoite oli 20 000 dollaria, mutta kirjoitushetkellä lahjoituksia on kerääntynyt jo yli 31 000 dollarin edestä.

Vuonna 2017 H.R.:lle tehtiin aivoleikkaus harvinaisen, voimakkaita päänsärkyjä aiheuttavan SUNCT-oireyhtymän vuoksi. Myös tuolloin leikkaus kustannettiin joukkorahoituksella.

”Yhdistetään voimamme ja katetaan tämän uskomattoman ihmisen velat, sekä seuraavat pari kuukautta, jotta hän ja vaimonsa Lori voivat levätä ja pitää kotinsa”, kampanjasivulla kirjoitetaan. ”Yhtenä kaikkien aikojen parhaista laulajista ja esiintyjistä tämä mies on toiminut vaikuttajana useille sukupolville ja toiminut ajavana voimana kulttuurin saralla.”

Samaan aikaan on käynnissä myös toinen varainkeruukampanja, jossa kaupitellaan miehestä tehtyjä potretteja. Niistä löydät lisätietoja alta.