Bändi soitti Metallicaa Megadethin noutaessa Grammy-palkintoa – Dave Mustaine kuittasi asian tyylikkäästi, mutta sopivasti piruillen

Kuten eilen uutisoimme, sattui viime sunnuntain Grammy-juhlissa vähän sitä sun tätä. Yksi kiusallisimmista hetkistä koettiin, kun jaettiin vuoden parhaan metalliesityksen palkintoa.

Kahdettatoista kertaa ehdolla ollut Megadeth nappasi viimein ensimmäisen Grammynsa. Kun Dave Mustaine ja kumppanit nousivat lavalle vastaanottamaan palkintoa, soitti gaalan houseband Metallican Master of Puppetsia. Kuten hyvin tiedetään, Mustaine sai aikanaan potkut Metallicasta 80-luvun alussa ja bändien välillä on siitä lähtien ollut enemmän ja vähemmän skismaa.

Mustaine ei palkintopuheessaan kuitenkaan kommentoinut tai kiinnittänyt huomiota tähän yksityiskohtaan, vaan kiitti normaaliin tapaan kaikkia Jumalasta ja perheestä bändin taustavoimiin. Nyt Mustaine on kommentoinut Twitterissä tapahtunutta varsin herrasmiesmäisen tyylikkäästi – samalla kuitenkin heittäen pientä piikkiä niin Grammy-bändin kuin vähän Metallicankin suuntaan.

– Äh, ei heitä voi syyttää siitä, etteivät he pysty soittamaan Megadethia, Mustaine kuittasi.

Mutta saipahan palkintogaalassa oman osansa kiusallisista hetkistä myös gaalassa soittanut Metallica, jonka esityksen aikana James Hetfieldin mikki oli kokonaan pois päältä. Mites Grammy-väki meni noin niinkun omasta mielestä?