Barbe-Q-Barbies jatkaa uuden laulajan kera – helsinkiläisyhtye löysi tuoreen keulakuvansa Virosta

1.9.2023 10:35

Kaikki päättyy aikanaan, ja niin päättyi myös Niki Rockin ura Barbe-Q-Barbiesin solistina. Orkesterin pitkäaikainen jäsen kääntää katseensa kohti muita musiikkiprojekteja, ja nyt tiedotetaan, että uusi laulaja on löytynyt maamme etelänaapurista Virosta. Orkesterin keulille valikoitui rockmuusikko ja mediapersoona Laura Prits.

Prits nähdään ensi kertaa Barbe-Q-Barbiesin riveissä 14. syyskuuta Seinäjoen Rytmikorjaamolla, kun orkesteri lämmittelee ruotsalaista Mustaschia. Sama toistuu seuraavana iltana Tampereen Pakkahuoneella.

”Barbe-Q-Barbiesilla on jo pitkä matka takana, ja joskus tilanteet vaativat muutoksia. Niki halusi keskittyä muihin juttuihin näiden yhteisten vuosien jälkeen ja mietimme toki hetken, voiko bändin toiminta edes jatkua. Idea Lauran hyppäämisestä Nikin paikalle syntyi lopulta spontaanista ideasta, olenhan tuntenut Lauran jo pidempään muiden kuvioiden myötä. Laura on valmis ja persoonallinen esiintyjä ja oli päivänselvää että hän jos kuka pystyy paikan täyttämään. Koko bändi toivottaa Nikille kaikkea hyvää uusiin musiikillisiin kuvioihin. Niki tulee aina olemaan yksi meistä, ja hienot kokemukset ja muistot tulevat aina olemaan osa B-Q-B:n tarinaa”, rumpali Niina Klemetti kertoo tiedotteessa.

”Olen tuntenut Barbe-Q-Barbiesin aina siitä asti kun aloin laulaa bändeissä, ja heti ensikohtaamisestamme alkaen he ovat olleet rock’n’roll-siskojani! Olen aina ihaillut Nikiä rocklaulajana ja vahvana keulakuvana. Olen kiinollinen tästä mahdollisuudesta enkä malta odottaa, että voimme pistää leidien kanssa lavan päreiksi”, Prits puolestaan sanoo.

Orkesterin muista keikoista sekä julkaisuista tiedotetaan varmasti yhtyeen omilla kotisivuilla sekä sosiaalisen median kanavissa. Eli esimerkiksi täällä ja täällä.

Lisää luettavaa