Barbe-Q-Barbies palaa tantereelle – parikymppisiään juhliva rockbändi julkaisee riippuvuuksia käsittelevän singlen

22.2.2023 10:02

Onko ollut Barbe-Q-Barbieseja ikävä? Mikäli näin on päässyt käymään, nyt olisi tarjolla hyviä uutisia. Yhtye nimittäin tiedottaa julkaisevansa muutaman vuoden hiljaiselon jälkeen uuden biisin 24. helmikuuta eli ihan kohta. Singlen nimi on MIsguided, ja kappale on ensimmäinen näyte Barbien sekä Petri Materon ja Nino Laurenteen yhteistyöstä.

”Olemme todella innoissamme uuden matskun luomisesta, ja hinku on kova keikoille. Tauko teki hyvää koko bändille, ja tekeminen on nyt huipussaan. Toukokuulle 2023 on luvassa myöhäiset 20-vee-kekkerit ja toivon mukaan vilkas festarikesä keikkojen muodossa”, kertaa rumpupatteristoa komentava Niina Klemetti tiedotteessa.

Misguided kertoo riippuvuuksista, ja niitähän on nykypäivänä olemassa kaikenlaisia muitakin kuin perinteisiä alkoholi- tai huumekoukkuja. Parisuhteet, lääkkeet ja sosiaalisen median aiheuttamat dopamiinisävärit voivat olla samalla tavalla hankalia.

”Riippuvuuksiin liittyy usein monia tekijöitä, mitkä vaikeuttavat niistä eroon pääsemistä. Loppujen lopuksi se vapauttava reitti meidän on aina löydettävä, mikäli haluamme päästä etenemään elämässä”, kuvailee laulaja Niki Westerback biisin sanoituksia.

Lisää luettavaa