Battle Beast teki voimakappaleen kaikille väheksytyille ja syrjityille – katso uusi Where Angels Fear to Fly -video

7.1.2022 12:00

Myös Battle Beast esittelee tänään uutta tuotantoa. Orkesterin uusin single on nimeltään Where Angels Fear to Fly, ja kappaleeseen on tehty samaan hengenvetoon myös musiikkivideo. Katso tämä Markus Niemisen ohjaama tuotos alempaa.

Where Angels Fear to Fly syntyi kiitollisuudesta heitä kohtaan, jotka ovat jo sukupolvien ajan panneet epätasa-arvoistavia rakenteita säröilemään. Kappaleen innoittajina toimivat isovanhempamme sekä muut sisukkaat ja rohkeat edelläkävijät, jotka ovat taistelleet tasa-arvoisemman yhteiskunnan puolesta ja tehneet maailmasta paremman paikan meille kaikille”, kosketinsoittaja Janne Björkroth kertoo tiedotteessa ja jatkaa:

”Biisi on omistettu jokaiselle, joka on törmännyt vähättelyyn, syrjintään, epäreiluihin esteisiin tai ennakkoluuloiseen kohteluun. Se on kirjoitettu voimakappaleeksi kaikille, jotka joutuvat kamppailemaan tullakseen kuulluiksi ja saadakseen arvostusta, joka kuuluu ihan jokaiselle.”

Single enteilee Circus of Doom -albumia, joka julkaistaan 21. tammikuuta. Yhtye kertoi levyn tekemisestä pitkät pätkät Soundissa 11/21, tästä haastattelusta voit lukea pätkän täältä.

Lisää luettavaa