Battle Beastin Noora Louhimo kertoo mielipiteensä ex-bänditoverinsa Anton Kabasen Beast in Blackistä

7.11.2019 09:14

Yhdysvaltalainen Reality Check TV kyseli Battle Beast -laulaja Noora Louhimon kuulumisia. Videohaastattelussa nousee esille parikin kiinnostavaa asiaa, kuten Louhimon mielipide entisen yhtyetoverinsa Anton Kabasen kipparoimasta Beast in Blackistä sekä tietoja laulajan omasta soololevystäkin.

Kuten tunnettua, Kabanen toimi Battle Beastin kantavana voimana, kunnes vuonna 2015 bändin sisäiset riidat paisuivat kestämättömiksi ja hänet erotettiin yhtyeestä. Kabanen perusti Beast in Blackin, joka jatkoi tutulla perinteisen metallimusiikin polulla. Vaan mitä mieltä Louhimo on tästä uudesta kokoonpanosta?

”Minusta he ovat hyvä yhtye, joka tekee hyvää musiikkia. Kaikki on tavallaan loksahtanut paikoilleen sen jälkeen, kun tiemme erosivat Antonin kanssa. Hänellä on oma bändinsä, meillä on omamme, ja molemmat tekevät hyvää musaa. Tämä on siis win-win-tilanne. Heidän laulajansa on todella lahjakas ja taitava”, Louhimo sanoo Yannis Papadopoulosiin viitaten.

Rauha maassa, siis! Hyvä juttu, tuskinpa tässä kukaan enempää loanheittoa maailmaan kaipaa.

Battle Beast promotoi paraikaa maaliskuussa julkaistua No More Hollywood Endings -albumiaan, mutta Louhimolla on jo uusia kujeita mielessä. Hän kertoo haastattelussa valmistelevansa soololevyä, joka edustaa aivan muunlaisia musiikkityylejä kuin heavy metalia.

”Palaan sillä enemmänkin juurilleni musikaalien parissa. Mukana on vaikutteita bluesrockista ja kantrista, ja seassa on vähän Pink Floydiakin”, Louhimo kertoo.

”Tällä soololevyllä avaan sieluni yleisölle ensimmäistä kertaa. Siitä tulee hyvin tunteikas ja henkilökohtainen albumi.”

Sen tarkempaa julkaisuaikataulua ei levylle ole toistaiseksi annettu. Odotamme lisätietoja.

Lisää luettavaa