Bill Ward on taas tositoimissa – Black Sabbath -rumpalin Day Of Errors -yhtye julkaisi uutta musiikkia

https://youtu.be/YcmSDJR1L9M

Yhtye on aiemmin julkaissut kaksi singleä marraskuussa 2017.

Viime aikoina terveysongelmien kanssa kamppaillut Black Sabbathin alkuperäisrumpali Bill Ward on täällä taas Day Of Errors -yhtyeensä kanssa. Trio on juuri julkaissut uuden singlen Dark, jonka voit ottaa haltuun tuosta yläpuolelta. Raskaissa ja syvissä doom-vesissä mennään ja sehän vaan kelpaa!

Day Of Errorsissa vaikuttavat Wardin lisäksi kitaristi Joe Amodea sekä Kill Devil Hillistä tuttu solisti Jason ”Dewey” Bragg. Yhtye teki livedebyyttinsä kesällä 2016 ja julkaisi marraskuussa 2017 kaksi singleä, Day Of Errors sekä Blaspheming At Creation. Nämä kappaleet voit ottaa haltuusi tuosta alapuolelta.

”Bill on uskomaton biisintekijä. Hän on kirjoittanut kaikki sanat, melodiat, musiikin, kaikki kitarajutut ja tietysti rumpuosat… On todella inspiroivaa olla samassa huoneessa henkilön kanssa, jota olet kuunnellut koko ikäsi ja katsoa, miten hän esiintyy, säveltää ja tuottaa. Se on uskomatonta. Olen todella onnekas ja onnellinen, että olen saanut tämän mahdollisuuden”, Bragg ylisti Wardia keväällä The Blairing Out With Eric Blair Show’n haastattelussa.