Blur palaa esiintymislavoille, Coxon mukana

9.12.2008 17:45

Brittibändi Blur on kertonut paluustaan estradeille. Uutisen paljasti NME. Yhtyeen klassinen kokoonpano - Damon Albarn, Graham Coxon, Alex James ja Dave Rowntree - nousee lavalle Lontoon Hyde Parkisssa 3. heinäkuuta. Mahdollisista muista keikoista ei ole vielä kerrottu.

Brittibändi Blur on kertonut paluustaan estradeille. Uutisen paljasti NME. Yhtyeen klassinen kokoonpano – Damon Albarn, Graham Coxon, Alex James ja Dave Rowntree – nousee lavalle Lontoon Hyde Parkisssa 3. heinäkuuta. Mahdollisista muista keikoista ei ole vielä kerrottu.

Kyseessä on Blurin ensimmäinen konsertti kitaristi Graham Coxonin kanssa sitten vuoden 2002. Coxon lähti bändistä ovet paukkuen, mutta erimielisyydet on nyt haudattu.

Orkesterin pomo Damon Albarn on pysytellyt kiireisenä Blurin hiljaiselonkin aikana. Mies on julkaissut musiikkia muun muassa Gorillazin kanssa ja työstänyt albumin The Good, The Bad & The Queen.

Damon Albarnin kovin kilpailija 90-luvulta, Oasiksen Noel Gallagher, on myös innostunut kehumaan vanhaa kiistakumppaniaan. Mies on kertonut The Guardian -lehdelle, että kaksikon taannoinen riita oli "pateettista toimintaa".

– Damon Albarn on mahtava artisti. Hän on hyvin erilainen kuin minä, mutta se ei tee hänestä huonompaa, Gallagher laskettelee.

www.blur.co.uk

Lisää luettavaa