Bob Dylan ei perunut – pyysi aseistettuja lisävartijoita

Dylan haluaa taata niin yleisön, lavalla olevien kuin backstagenkin turvallisuuden.

Bob Dylan pyytää olemaan tarkkana.

Siinä missä jättibändit U2, Coldplay ja Foo Fighters sekä mm. Lamb Of God ja kotimainen Children Of Bodom peruvat tulevia esiintymisiään yksi toisensa jälkeen, on Bob Dylan valinnut toimia toisin Pariisin tapahtumien nostattaman uhan alla. Sen sijaan että jättäisi esiintymättä, artisti päätti haluta satsata turvatoimiin tämäniltaisella Italian Bolognan keikallaan.

International Business Timesin mukaan Dylan on pyytänyt kahtatoista aseistettua lisävartijaa takaamaan keikkayleisön turvallisuuden Teatro Auditorium Manzonilla pidettävässä konsertissa. Dylanin uskotaan toivoneen vartijoiden sijoittamista tapahtumapaikan lukuisten sisääntuloaukkojen välittömään läheisyyteen sekä lavan ja backstagen alueelle. Konserttijärjestäjät ovat kertoneet osan näistä vahdeista sijoitetun jopa yleisön sekaan. Extra-turvan ohella iltamassa on läsnä myös paikallisten poliisivoimien edustus.

Keikkapaikan taiteellinen johtaja Giorgio Zagnoni kertoi Corriere Della Sera -lehdelle kyseessä olevan ensimmäinen kerta, kun artisti vaatii turvatason nostamista Auditorium Manzonilla.