Bob Geldof kummastutti brittifestareilla – Boomtown Rats -laulaja retosteli mahtavuudellaan ja mollasi yleisön pukeutumista

Kuva: Wikimedia Commons / Alfred Weidinger

Bob Geldof aiheutti hämmennystä Essexin Brentwood Festival -tapahtumassa kuluvan kuun 16. päivä, raportoi NME. Boomtown Rats -yhtyeensä kanssa konsertoinut laulaja piti nimittäin kesken esityksen palopuheen, jonka aikana hän solvasi muun muassa yleisön pukeutumista.

”Me olemme mahtavia!”, mies julisti suureen ääneen ja jatkoi: ”Te taas olette Brentwood. Mistäkö tiedämme, että me olemme mahtavia ja te olette Brentwood? Koska minä olen pukeutunut perhanan käärmeennahkajäljitelmäpukuun ja bändin jäsenillä on cowboy-paidat vaikka he asuvat Lontoossa. Toisaalta Brentwood, te olette pukeutuneet yltäpäältä Primarkiin. Tämä on rokkifestari. Kun tulette rokkifestareille, pukeudutte kuten rokkifestareille pukeudutaan. Ette voi olla koskaan liian huolellisia.”

Mies nosti esiin myös Brexitin ja Margaret Thatcherin ennen kuin show pääsi kunnolla jatkumaan, mutta tyytymättömät katsojat alkoivat valua jo tässä vaiheessa pois paikalta, hyvän matkaa ennen kuin orkesterin suurin hitti I Don’t Like Mondays kajahti ilmoille. Kertoman mukaan senkin aikana Geldof piti noin puolentoista minuutin paussin pukahtamatta mikrofoniin sanaakaan. Hämmentävää.

Katso video miehen performanssista alta.