Body Count saapuu kesällä Suomeen – Nummirock julkisti täydennyksiä ohjelmistoon

Myös muun muassa Insomnium ja Rytmihäiriö lisätty kattaukseen.
20.12.2023 11:09

Nummirock on julkistanut uusia kiinnityksiä kesälle 2024. Juhannusfestivaalin ohjelmistoa täydentävät räppäri Ice T:n metallibändi Body Count, kotimainen melodisen death metalin suurnimi Insomnium, ranskalainen heviä, hip hopia, hc-punkia ja japanilaista popkulttuuria yhdistelevä Rise Of The Northstar, uusi superkokoonpano Crownshift, jonka miehistö on tuttua Children Of Bodomista, Nightwishistä, Finntrollista ja MyGrainistä, melodista death/doom metalia soittava Marianas Rest, folk-elementtejä rokkiin ja metalliin yhdistävä Kallomäki sekä surmacoren suurvisiiri Rytmihäiriö.

Festivaalin ohjelmistoon on jo aiemmin vahvistettu Thy Art Is Murder (AU), Eluveitie (CH) sekä yhdysvaltalaiset Suffocation, Shadow of Intent ja Blackbraid sekä kotimaiset Tarot, Warmen, Horna, Shade Empire, Deathchain, Kaunis Kuolematon, Suotana, Nicole sekä Kyy.

19.–22.6.2024 Kauhajoen Nummijärvellä järjestettävän Nummirockin neljän päivän ennakkoliput ovat nyt myynnissä Nummirockin sivuilla, Tiketissä sekä Lippupisteessä. Nummirock on ikärajaton tapahtuma, jonka suositusikä on 16 vuotta.

Lisää luettavaa