Body Count suunnittelee jo jatkoa viimevuotiselle levylleen – ”Kaikki ovat nykyään niin nössöjä, me olemme lihansyöjiä!”

Nämäkin herrat ovat ehdolla tulevassa Grammy-gaalassa.

Uutta turpasaunaa voi odottaa ilmestyväksi jo ensi vuonna.

Räppiä ja tiukkaa metallia yhdistelevä Body Count vastasi yhdestä viime vuoden kovimmista hevijulkaisuista. Yhtye aikookin nyt takoa kun rauta on todella kuumaa ja jatkoa Bloodlust-albumille on jo suunnitteilla. Räppäri/näyttelijä Ice-T kertoi Loudwirelle yhtyeen suuntaavan studioon luultavasti jo syyskuussa ja albumin nimen olevan jo tiedossa: Carnivore.

– Se tarkoittaa käytännössä, että vegaanit vittuun! Mielestämme kaikki lihaa syövät potkivat persuksille, joten me olemme sellaisia! No en minä oikeasti tarkoita, että vegaanit vittuun. Kaikki ovat nykyään niin nössöjä, me olemme lihansyöjiä! Ice-T veistelee.

Bloodlustilla kuultiin vierailevina tähtinä Dave Mustainea, Max Cavaleraa ja Randy Blythea. Ice-T toivoo, että tulevallakin levyllä kuullaan muita metallisuuruuksia ja räppäri kehoittaakin kaikkia kiinnostuneita olemaan rohkeasti heihin yhteydessä. Yksi tietty hahmokin on jo hänellä mielessä:

– Chris Barnes on sanonut minulle, että jos hän ei pääse seuraavalle levylle, hän tappaa minut. Enkä halua suututtaa Barnesin kaltaisia tyyppejä, joten levylle on tulossa hieman death metalia alkuperäiseltä Cannibal Corpse -jäseneltä.

Body Countin takomista pääsee Suomessa todistamaan livenä kesällä, kun yhtye esiintyy Tuska-festivaaleilla perjantaina 29. kesäkuuta.