Brasilialainen hevilegenda André Matos, 47, on kuollut – Megadeth-kitaristi suree ystäväänsä: ”Elämä on liian hauras”

9.6.2019 19:58

Viperin, Angran, Shaamanin sekä oman soolobändinsä keulilta tuttu laulaja, pianisti ja säveltäjä André Matos on kuollut sydänkohtaukseen. Hän oli menehtyessään vasta 47-vuotias.

Vuodesta 2006 sooloyhtyeeseensä keskittynyt Matos osallistui viime vuonna Shamanin reunioniin, jolloin osrkesteri teki minikiertueen Brasiliassa 17-vuotisjuhliensa kunniaksi.

Matosin maanmies sekä entinen yhtyetoveri, nykyisin Megadethissä vaikuttava kitaristi Kiko Loureiro on syvästi järkyttynyt ystävänsä yllättävästä poismenosta.

”Kuinka surullinen aamu”, mies kirjoittaa Facebookissa. ”Kuulin puhelimitse uutiset André Matosin menehtymisestä. Elämä on liian hauras. Itkin. Kun olin 14-vuotias ja kävin Rio Brancon koulua, hän oli jo paikallinen kiintopiste. Kaikki halusivat olla kuin hän. Se verraton ääni ja lahjakkuus pianossa. Onneksi kohtalo johdatti meisät yhdeksäksi vuodeksi yhteen. Yhdessä viettämiemme vuosien aikana loimme ja elimme uskomattomia asioita, joita säilytän aivan erityisessä paikassa muistoissani.”

Lisää luettavaa