Brian Johnsonilta kyseltiin jälleen AC/DC:n suunnitelmien perään – tällä kertaa laulaja oli hövelimmällä puhepäällä

29.12.2022 22:03

AC/DC julkaisi edellisen studioalbuminsa Power Upin vuoden 2020 marraskuussa. Sittemmin yhtye onkin viettänyt kokolailla täydellistä hiljaiseloa koronapandemian sotkettua sen suunnitelmat.

Tauko on saanut monet aprikoimaan, onko yhtyettä ylipäätään enää olemassa. Laulaja Brian Johnson ei aiemmin halunnut vastata bändin tulevaisuuden suunnitelmia koskeneisiin uteluihin Eddie Trunkin radioshow’ssa, mutta on raottanut sanaista arkkuaan hieman enemmän tuoreessa Cleveland.comin haastattelussa.

Johnsonilta kysyttiin muun jutustelun ohessa, pitääkö hän mahdollisena että AC/DC:tä tultaisiin vielä näkemään konserttilavoilla tai äänitysstudiossa.

”Tekisin mielelläni jälleen musiikkia, olipa kyse sitten muiden levyillä vierailuista tai poikien kanssa livenä esiintymisestä”, Johnson sanoo. ”Olen kuullut sanonnan ’sitten kun helvetti jäätyy’ miljoonia kertoja aiemmin, kun ihmiset ovat vannoneet, että ’en tee tuota enää.’ Olisin siihen kuitenkin valmis. Luulen, että kaikki toivovat pääsevänsä tekemään lisää musiikkia.”

”Mutta minusta tuntuu että seuraava juttu on se, että haluan hypätä kilpa-autooni, vetää kypärän päähän ja lähteä kisaamaan”, laulaja jatkaa. ”Se on vähän sama juttu kuin musiikissa, vähän kuin keikan alussa – esirippu laskee, paskanjauhanta loppuu ja siellä on vain sinä ja paljon muita päästelemässä niin lujaa kuin mahdollista. Olen kai aina tykännyt tuosta vaaramomentista.”

Johnsonilta ilmestyi hiljattain Brianin elämät -niminen muistelmateos.

Lisää luettavaa