Brian Johnsonilta udeltiin AC/DC:n tulevaisuudensuunnitelmista – Kysymykset saivat laulajan kiemurtelemaan

"En voi vastata tuohon. Kaikki ovat kieltäneet minua", Johnson tyytyi vastaamaan radiotoimittaja Eddie Trunkin kyselyihin.
22.12.2022 16:19

Rockveteraani AC/DC julkaisi viimeisimmän Power Up -pitkäsoittonsa kaksi vuotta sitten. Albumi sai hyvän vastaanoton niin kriitikoilta kuin yleisöltä, mutta pandemian vuoksi yhtye ei päässyt keikkailemaan levyn tiimoilta. Itse asiassa yhtye on noussut lavalle viimeksi syyskuussa 2016, jolloin bändin keulilla nähtiin Guns N’ Rosesin Axl Rose, joka hyppäsi kuulo-ongelmista kärsineen Brian Johnsonin saappaisiin.

Johnson, joka on saanut nykylääketieteen avustuksella kuulonsa taas kuntoon ja joka oli mukana Power Up -levyllä, vieraili viime maanantaina (19.12.) Eddie Trunkin vetämässä Trunk Nation -ohjelmassa ja Trunk kysyi laulajalta, milloin yhtye kenties tullaan näkemään taas lavoilla vai onko keikkailu jo taaksejäänyttä elämää. Johnson ei halunnut puhua asiasta vaan antoi kiertelevän ja kaartelevan vastauksen, joka herättää lähinnä lisää kysymyksiä.

”En vastaa tuohon. Miksi vastaisin? Ensinnäkin meitä on bändissä viisi jäsentä eikä ole reilua kysyä tuollaista vain yhdeltä”, Johnson toteaa.

Trunk yritti kaivaa Johnsonilta kuitenkin hieman parempaa vastausta ja kysyi, haluaisiko tämä henkilökohtaisesti nousta vielä lavalle AC/DC:n keulilla.

”Eddie, en voi vastata tuohon. Kaikki ovat kieltäneet minua. Se on virallinen kanta”, Johnson kuittaa.

Seuraavaksi Trunk yritti nyhtää Johnsonilta kommenttia mahdollisesta Power Upin seuraajasta, mutta yhtä laihoin tuloksin.

”Tämä homma menee ihan tabloidiksi”, Brian toteaa ja jatkaa: ”Jos sanon jotain, sitä paisutetaan yli äyräiden. Netissä on ihan liikaa hölinää. En ole missään Face-jutuissa tai muissakaan sosiaalisissa medioissa, en ole koskaan ollut. Se on pelkkää juoruilua.”

Lisää luettavaa