Brittilehti palkitsi Michael Monroen parhaana kansainvälisenä artistina – ”Tuntuu kuin hänen uransa olisi saavuttanut uuden huipun”

Samaan palkintoon olivat ehdolla myös Blondie ja Brian Setzer.

Vuonna 2011 perustettu englantilainen rockmusiikkilehti Vive Le Rock on palkinnut Michael Monroen vuoden parhaana kansainvälisenä artistina keskiviikkoiltana pidetyssä palkintogaalassa. Asiasta uutisoi Helsingin Sanomat.

Samassa kategoriassa olivat Monroen lisäksi ehdolla Blondie, Brian Setzer, Rancid sekä Body Count. Lehden päätoimittaja Eugene Butcher perusteli Helsingin Sanomille valintaa muun muassa Monroen komealla, 30-vuotisen soolouran paketoineella kokoelmalevyllä.

”Michael on myös keikkaillut paljon Englannissa, ja tuntuu kuin hänen uransa olisi saavuttanut uuden huipun viime vuosina. Se ansaitsee kaiken huomion”, Butcher kertoi.

”Onhan se hienoa, kun tulee tunnustusta myös tällaisille pitkän linjan tekijöille. Nämä Vive Le Rockin kaltaiset lehdet tekevät hyvää työtä pitäessään meitä rockin parhaiten pidettyjä salaisuuksia tapetilla”, Monroe kommentoi Helsingin Sanomille.