Bruce Dickinson mietteliäänä AC/DC:n jatkosta: ”Olisi kamalaa nähdä ihmisten jättävän tulematta lavalle tai olevan reilusti myöhässä”

30.4.2016 08:55

Blabbermouth tietää raportoida Iron Maiden -nokkamies Bruce Dickinsonin kommentoineen AC/DC:n laulajatilannetta australialaiselle Adelaide Now -lehdelle (juttu luettavissa maksua vastaan). Artikkelissa mies kuvaili tuntojaan Brian Johnsonista ja yhtyeen nykymiehistöstä muun muassa seuraavasti:

– Se on outo tilanne. Toivottavasti Brian saa hieman helpotusta terveydelliseen tilaansa – mikä ikinä se sitten onkaan. Hän on hieno heppu. Vain Angus on nyt jäljellä alkuperäisestä AC/DC:stä. Toivottavasti hän kykenee pitämään yhtyeen mahtavaa mainetta ja nimeä yllä.

Dickinson heittää, selvästi Axl Rosen maineeseen aikatauluja luovasti tulkitsevana esiintyjänä viitaten, pienen epäilyksen varjon aussirokkareiden ja Gunnari-pomon liiton ylle, mutta tähdentää toivovansa yhteistyölle onnellista päätöstä:

– Olisi kamalaa nähdä ihmisten jättävän tulematta lavalle tai olevan reilusti myöhässä. Toivottavasti hommat lutviutuvat lopulta kaikkien kannalta parhain päin.

Axl Rosen liittyminen AC/DC:n remmiin kuuroutumisvaarassa olevan Brian Johnsonin korvaajaksi on herättänyt melkoista kalabaliikkia rockmusiikkia kuluttavien massojen keskuudessa aina kuluvan kuun puolivälissä tapahtuneesta virallistamisestaan saakka.

Lisää luettavaa