Bruce Dickinson tiedottaa hyviä ja huonoja uutisia – huonoja nimenomaan Suomen kannalta

6.11.2023 16:25
epa10926447 British vocalist of the band Iron Maiden, Bruce Dickinson, participates during the presentation '?From Rockstar to Businessman?, within the framework of the Go: The Inside Out Forum', which takes place at the Poliforum León, in the state of Guanajuato, Mexico, 18 October 2023. EPA-EFE/Luis Ramírez
AOP

Bruce Dickinson julkaisee ensi vuonna ensimmäisen sooloalbuminsa sitten vuoden 2005 Tyranny of Soulsin. Iron Maiden -laulaja kertoo nyt laajemmin suunnitelmistaan albumin tiimoilta, ja Blabbermouthin mukaan tarjolla on sekä iloisia että kurjempia uutisia.

Iloisina uutisina kerrottakoon, että tulevan levyn ensimmäinen single saadaan julki jo lähiaikoina. Afterglow of Ragnarok -niminen kappale tulee kuultavaksi 1. joulukuuta. Hyvinä uutisina mainittakoon myös, että Dickinson lähtee albuminsa myötä pitkälle Euroopan-kiertueelle.

Ja ne huonot uutiset? No, se kiertue ei näillä näkymin yllä Suomeen asti. Bruce esiintyy kesäkuun alussa Puolassa, suuntaa sieltä 5.–8.6. järjestettävään Sweden Rockiin ja jatkaa matkaansa 9. kesäkuuta Norjaan, mutta sen lähemmäs Suomea ei kiertuebussi tällä tietoa saavu. Tuon jälkeen Dickinson tekee pari keikkaa Saksassa ja saapuu vielä 19.–22.6. järjestettävään Copenhell-tapahtumaan Kööpenhaminaan, mutta siitä jatketaan taas etelämmäs Eurooppaan.

No, kesään on vielä aikaa ja voihan sitä kaikenlaista tapahtua, joten katsotaan, josko tuohon saataisiin sovittua vielä joku festivaalikeikka meillekin. Rockfestiä ei ensi vuonna järjestetä, joten se vaihtoehto on pois pöydältä, mutta onhan noita muita vaihtoehtoja vaikka miten paljon. Eletään toivossa!

Lisää luettavaa