Bruce Springsteen vihjaa muuttavansa Yhdysvalloista, mikäli Donald Trump uudelleenvalitaan presidentiksi – ”Nähdään seuraavalla lennolla”

Bruce Springsteen ei lukeudu Yhdysvaltain istuvan presidentin Donald Trumpin faneihin. Springsteen on arvostellut Trumpin toimia koko tämän virkakauden ajan, eikä loppua ole näkyvissä.

Mies menee niinkin pitkälle, että toteaa Australian Daily Telegraphille pian ilmestyvää Letter To You -albumiaan promotoidessaan muuttavansa maasta, mikäli Trump valitaan jatkokaudelle.

”Jos Trump uudelleenvalitaan — mitä ei tule tapahtumaan; ennakoin tässä ja nyt, että hän tulee häviäämään— mutta jos jostain kumman syystä näin tapahtuisi, niin nähdään seuraavalla lennolla [Australiaan].”

Toisaalla toinen yhteiskunnallisesti valveutunut rockveteraani John Fogerty on lähettänyt Trumpin organisaatiollle virallisen cease and desist -kieltokirjeen Fortunate Son -kappaleen käytöstä. Fogertyn kynäilemää CCR-klassikkoa on soitettu joissakin Trumpin kampanjatilaisuuksissa.

”Hän käyttää sanojani ja ääntäni levittääkseen viestiä, jota en hyväksy”, Fogerty kommentoi. ”Veteraanina minua kuvotti, että jotkut ihmiset saivat vapautuksen palveluksesta sen takia, että heillä oli poliittisia ja taloudellisia etuoikeuksia. Kirjoitin lisäksi veroja maksamattomista rikkaista ihmisistä, jollaisesta herra Trump on malliesimerkki.”