Bruce Springsteenin sometileillä tapahtuu kummia – mitä artisti mahtaa vihjailla?

AOP

Mitähän tämä tarkoittaa? Bruce Springsteenin Twitter- ja Instagram-tileille on viikon mittaan ilmaantunut mystisiä kuvia, joiden asiayhteys jätetään tyystin pimentoon – mutta joiden perusteella voi ennustaa, että jonkinlainen julkistus sieltä on tulossa.

Springsteenin sosiaalisen median kanaviin on ladattu tällä viikolla kolme kuvaa autiomaasta, eikä yhdenkään kuvan yhteydessä ole ollut mitään selvitystä siitä, mistä päin nyt tuulee. Tällainen kuva tuli julki maanantaina, tällainen tiistaina ja viimeisimmän otoksen voi tarkastaa alempaa. Fanikunta on luonnollisesti yltynyt vaikka minkälaisiin spekulaatioihin kuvien kommenteissa.

Rolling Stone veikkaa, että kuvilla pohjustetaan uuden albumin julkistamista – kertoihan Pomo Variety-lehden haastattelussa joulukuussa, että hän työstää uutta levyä. Tuolloin kuvailu kuului, että Brucen viimeisimmät biisit ovat saaneet inspiraatiota eteläisen Kalifornian popmusiikista 1970-luvun alusta. Glen Campbell, Jimmy Webb ja Burt Bacharach mainittiin. Mielenkiintoista!