Buckcherry-nokkamies kaipaa lisää vaaraa ja persoonallisuutta rokkiskeneen – ”Kenelläkään ei ole rehellistä yhteyttä yleisöön”

Josh Toddista koko skene on ollut yhtä harmaata massaa koko 2000-luvun.
11.7.2023 12:20

Amerikkalaisen rockyhtye Buckcherryn keulahahmo Josh Todd totesi jo pari vuotta sitten White Line Fever -podcastin haastattelussa pitävänsä nykypäivän rokkiskeneä harmaana massana, jossa bändit eivät erotu toisistaan ja musiikki on helposti unohdettavaa. Todd toisti mielipiteensä hiljattain The Logan Show’n haastattelussa ja sanoi kaipaavansa lisää persoonallisuuksia ja vaaraa.

”Rock ei ole enää vaarallista. Enkä tarkoita sillä rumaa kieltä tai mitään sellaista. Kukaan ei enää erotu laumasta”, Todd tuumaa.

”Ennen oli bändejä, joilla oli oma persoonallisuutensa ja ne pystyi erottamaan toisistaan vaikka edustivatkin samaa genreä. Rokkitähtiä ei ole ollut enää 1990-luvun jälkeen. Silloin oli Layne Staley, Chris Cornell, Kurt Cobain, Eddie Vedder, Zack De La Rocha… He kaikki painivat omassa sarjassaan ja olivat erilaisia. Kun kuulit heidän musiikkiaan, tunnistit heti, mistä bändistä on kyse.”

”Nyt jos kuuntelet mitä tahansa uutta rockia soittavaa radiokanavaa, kaikki kuulostaa – ja tämä on vain minun mielipiteeni – yhdeltä ja samalta bändiltä. Et tiedä soittajia nimeltä, poissa ovat kitarasankarit ja nokkamiehet. Ja sanoituksetkin ovat mielestäni, en tiedä, aika kesyjä. Mielestäni kenelläkään ei ole rehellistä yhteyttä yleisöön.”

”Mielestäni viimeinen bändi, joka oikeasti otti yleisönsä, oli Rage Against The Machine. Pidin heistä kovasti. Kunpa he tekisivät vielä levyjä.”

Lisää luettavaa