Chris Cornellin leski julkaisi koskettavan avoimen kirjeen – ”Olen pahoillani, etten ollut luonasi”

Chris Cornell ja Leonard Cohen ovat ehdolla vuoden 2018 Grammy-gaalassa parhaan rock-esityksen kategoriassa.

Billboard-lehti on julkaissut Vicky Cornellin avoimen kirjeen, jonka tämä kirjoitti viime viikolla itsemurhan tehneelle miehelleen, Soundgarden- ja Audioslave-nokkamies Chris Cornellille.

”Olit paras isä, aviomies ja vävy, josta huokui kärsivällisyyttä, empatiaa ja rakkautta. Sanoit aina, että minä pelastin sinut. Ettet olisi elossa ilman minua. Sydämeni hehkui, kun näin sinut onnellisena, elävänä ja motivoituneena, elämästä innostuneena ja antaessasi takaisin niin paljon kuin vain pystyit. Viime vuosikymmen oli elämämme parasta aikaa”, Vicky kirjoittaa koskettavassa kirjeessä.

”Olen pahoillani rakas, etten nähnyt, mitä sinulle sinä iltana tapahtuu. Olen pahoillani, etten ollut luonasi, mutta tiedän, ettet ollut oma itsesi. Lapsesi tietävät sen myös, joten voit levätä rauhassa. Olen murtunut, mutta pidän huolta rakkaista lapsistamme puolestasi. Ajattelen sinua jokaisen päivän jokaisena minuuttina ja taistelen puolestasi.”

”Olit oikeassa, kun sanoit meitä sielunkumppaneiksi. Sanotaan, että polut, jotka ovat kerran kohdanneet, kohtaavat vielä uudestaan. Tiedän, että tulet vielä etsimään minua ja minä odotan sinua.”

Chris Cornell ja kreikkalaissyntyinen Vicky Karayiannis menivät naimisiin vuonna 2004. Heillä on kaksi yhteistä lasta sekä tytär Cornellin edellisestä liitosta Soundgardenin managerina toimineen Susan Silverin kanssa.

TMZ-lehden mukaan Cornellin ruumis tuhkattiin tiistaina lähipiirin läsnäollessa. Viralliset hautajaiset pidetään perjantaina Hollywood Forever -hautausmaalla Los Angelesissa.